ABOUT LINKS TAG
about


Just a girl


long time // Apr 3, 2015
9:30 AM

its been a long time aku tak tulis entry. tiba tiba malam ni rasa macam nak tulis pulak. Blog aku dah kucau lanai tahu, berhabuk sana sini. Serious, tak tahu nak post apa.

i think I'll stop making tutorials and freebies. Im gonna make a personal blog where I can write my story dengan sesuka hati aku.

I've been through so many things lately. 

Allah,

Berat nya dugaan

namun akan ke tempuh juga.

Kuatkan aku Ya Allah

Tabah kan hati ku

Aku lemah

All those thing stressed me out.

Nak pecah kepala. 

Hm, InsyaAllah cuti nanti aku nak baiki blog aku ni

Thats all kot

Tidur ah

Lagi baik 

:'(